• Početna>
  • Vesti>

U Kosovskoj Mitrovici rođene četiri bebe, tri dečaka i jedna devojčica

Foto: Radio Mitrovica sever

U Kosovskoj Mitrovici su u novoj 2023. godini rođene četiri bebe, tri dečaka i jedna devojčica.

Poslovne jedinice JP „Mreža Most“, Televizija Most i Radio Kosovska Mitrovica tradicionalno su u porodilištu KBC-a Kosovska Mitrovica prvorođenoj bebi uručili prigodan poklon.

Prva beba rođena je u 1:25h  i u pitanju je dečak, rekla je majka dečaka Dorjana Kamenović, koja je dodala da je sve proteklo u najboljem mogućem redu.

„To je treća beba kod nas. Prve dve su devojčice a ovo je dečak. Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Mreži Most na ovom poklonu i na ovako lepom dočeku. Beba se zove Andrej, a ime mu je birala najstarija sestra“ rekla je Kamenović

Doktor Novica Đoković navodi da je u KBC-u Kosovska Mitrovica tokom noći bilo četiri porođaja i da su sve bebe i majke dobro.

„U toku 2022. godine rođeno je 487 beba. U Novoj 2023. godini rođene su četiri bebe, a prva beba je rođena u 1:25h nakon ponoći. Sve bebe i majke su dobro“ rekao je dr Đoković.

Koordinator Radija Kosovska Mitrovica Maja Fićović je majci prvorođenog dečaka uručila poklon i tom prilikom poručila da je broj novorođenih beba dokaz da ovde ima života i nade, i svim bebama poželela zdravo odrastanje i bezbrižno detinjstvo.

„Veliko mi je zadovoljstvo i privilegija da u ime Javnog preduzeća „Mreža Most“ i u ime naše direktorke Slađane Ivančević danas obiđem mame, koje su na svet donele bebe 1. januara i da prvorođenoj bebi uručimo poklon JP „Mreža Most“. Četiri bebe je zaista jedan impozantan broj za jedan dan u ovako malom gradu i veliki dokaz da ovde ima života, da ima nade i da se deca rađaju. Želim što više ovakvih informacija i vesti u 2023. godini i svim bebama želim da imaju uslova da zdravo odrastaju, imaju bezbrižno detinjstvo i da se raduju životu u Kosovskoj Mitrovici“ rekla je Fićović.

U porodilištu KBC-a Kosovska Mitrovica u 2022. godini rođeno je 60 beba više nego prethodne godine.

Comments

Pročitaj još