In memoriam: Iznenada preminuo Radovan Tanić

Foto: Gostovanje u emisiji Magazin plus (screenshot)

Naš sugrađanin, direktor Srednje Tehničke škole “Mihajlo Petrović Alas”, prijatelj Radija Kosovska Mitrovica, sportski entuzijasta i ugledni građanin Radovan Tanić, iznenada je preminuo juče u 64. godini.

Radovan Tanić je rođen u Kosovskoj Mitrovici 29.maja 1958.godine, diplomirao je na  Eelektrotehničkom fakultetu u Prištini 1992. Godine. U Srednjoj tehničkoj školi u Kosovskoj Mitrovici je bio zaposlen od 1988. do 2004. godine kao profesor stručnih predmeta na području rada elektrotehnike a od 02.12 2004. kao v.d direktora škole, sa do tada 17 godina radnog iskustva. Kos direktor je bio duboko angažovan i posvećen unapređenju obrazovanja, usavršavanju svih obrazovnih profila kao i nastavnog kadra. Ugled ove srednjoškolske ustanove je podigao na najviši nivo i zalagao se za rad, usavršavanje i sticanje novih znanja na svim poljima. Govorio je da je dug prema predhodnim generacijama da stvaramo školu novog vremena i strušnjake za to novo vreme.To je cilj kome stremimo. Građani Kosovske Mitrovice će ga pamtiti po druželjubivosti, vrednom i predanom radu ali pre svega kao dobrog čoveka i prijatelja.

Tanić je do zadnjeg dana uspešno obavljao funkciju Direktor Srednje Tehničke Škole ”Mihailo Petrović-Alas”, pored toga bio je aktuelni predsednik Omladinskog karate kluba”Kosovska Mitrovica” suprug i otac troje dece, Mirjane, Stanislave i Mladena.

Datum ,vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

Comments

Pročitaj još