• Početna>
  • Vesti>

Hodžić: Simbolika Bajrama da bude nadahnuće za svaki naš naredni dan, mesec i godinu

Zamenica gradonačelnika opštine Severne Mitrovice, Adrijana Hodžić, čestitala je danas svim građanima islamske veroispovesti nastupajući Ramazanski Bajram, uz želju da simbolika tog velikog praznika – pomirenje i povezivanje, bude trasa puta kojom će koračati svi građani.

“Želim da ta univerzalna simbolika dobrog koji nosi Bajram bude nadahnuće za svaki naš naredni dan, mesec i godinu. Bajramski dani su prilika da nas podsete da nikada ne smemo da smetnemo sa uma večne i neprolazne vrednosti otkada je postojanja sveta i ljudi a to su suživot, humanost i pravda”, navodi Hodžić u čestitki.

“Neka minuli ramazanski post podseti da se samo ličnim požrtvovanjem može doći do najplemenitijih stvari i ostvarenja na mnogim poljima”, dodala je ona.

“Podelimo radost Ramazanskog Bajrama sa svojim komšijama i prijateljima, uz želju svima da praznik dočekamo u zdravlju, čiste duše i punog srca neprestano šireći ideju mira i solidarnosti,” poručila je zamenica gradonačelnika opštine Severne Mitrovice, Adrijana Hodžić.

Izvor Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još