• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju darovali prvorođene bebe u 2022. godini

Kancelarija za Kosovo i Metohiju u saradnji sa privremenim organima Kosovska Mitrovica i Priština sa sedištem u Gračanici darovala je danas prvorođene bebe u novoj 2022. godini.

Kristina Krstić iz Donje Gušterice na svet je donela zdravog dečaka u Gračanici, a predstavnici Kancelarije za KiM i predsednik Privremenog organa Novak Živić uručili su joj novčani poklon u iznosu od 100.000 dinara, kao i paket pomoći za prve bebine dane, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Živić je roditeljima preneo pozdrave direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića i istakao da će država Srbija i Kancelarija za Kosovo i Metohiju uvek biti uz svoj narod na KiM.

Podršku i poklon u vidu bebi paketa i novih kolica prvorođenom dečaku u Kosovskoj Mitrovici u svoje i ime direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića preneo je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

On je istakao da i današnji dan pokazuje duh timskog rada i zajedničkog pregnuća direktora Kancelarije za KiM i Privremenog organa u pomoći srpskom narodu u pokrajini.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Comments

Pročitaj još