Novogodišnji darovi za prvu bebu rođenu u Gračanici

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić posetila je Ginekološko-akušersku kliniku u Gračanici, gde je obišla prvorođenu bebu u novoj 2022. godini, saopšteno je iz ove lokalne samouprave.
Prvog dana nove 2022. godine u porodilištu u Gračanici rođen je zdrav dečak, koji je treće dete mame Kristine Krstić, koja sa porodicom živi u Gornjoj Gušterici.
Mamu i bebu obišla je predsednica opštine Gračanica , koja je tom prilikom istakla da je rođenje bebe uvek lepa vest, te da je najveća želja da se u Gračanici rađa što više beba.
„Danas imamo lepu i radosnu vest, opština je postala bogatija za još jednog člana naše zajednice. Tim povodom došli smo da obiđemo bebu i da majci uručimo poklon, čestitamo joj rođenje deteta, a bebi poželimo puno zdravlja i sreće, verujemo da će postati dobar i pošten čovek“, kazala je Šubarić, navodi se u saopštenju.

Šubarić je iskoristila priliku i da lekarima i zdravstvenim radnicima u porodilištu i bolnici u Gračanici poželi srećnu Novu godinu i mnogo uspeha na privatnom i poslovnom planu.

“Opština Gračanica i dalje će voditi računa o deci i njihovom razvoju, ali i nastaviti da podržava zdravstveni sistem u cilju poboljšanja usluga pacijentima, ali i rada lekarima i zdravstvenim radnicima”, poručila je Šubarić na kraju posete porodilištu.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Opština Gračanica

Comments

Pročitaj još