• Početna>
  • Vesti>

Ivančević: Poverenje gledalaca prioritet i u narednoj godini

JP ,,Mreža Most” odolelo je svim izazovima i nesmetano radilo i u godini za nama, izjavila je direktorka Slađana Ivančević. Dali smo maksimalan doprinos i kao i uvek do sada odgovorili svakom zadatku koji je stavljen u prvi red, čak i više od toga, ističe Ivančević.

Godina je bila teška, međutim nas ništa i dalje nije zaustavilo, mi smo navikli da radimo u teškim okolnostima, kaže za TV Most Slađana Ivančević, direktor JP ,,Mreža Most”.

„Naravno naša kuća posluje u jednoj veoma specifičnoj sredini tako da se mi pored svega onoga sa čime se čitav svet suočava, suočavamo vrlo često, skoro svakodnevno, sa mnogobrojnim incidentima na KiM. Godina je bila teška, međutim nas ništa i dalje nije zaustavilo, mi smo navikli da radimo u teškim okolnostima. Propratili smo apsolutno sve događaje, bili smo u svakom trenutku na pravom mestu u pravom trenutku. Naša slika u svakoj situaciji, da li je ona bila lepa ili bila manje lepa, obišla je čitav svet više puta”, rekla je Ivančević i dodala da su novinari naše kuće dali maksimalan doprinos odgovarajući svakom zadatku.

Prema njenim rečima Informativni program ostaje prioritet, što ukazuje na ozbiljnost medija.

“Ukoliko nemate dobar informativni program sve drugo pada u vodu. Ali mi imamo veliku publiku i veliki broj gledalaca i naravno da moramo da im pružimo i mnogo toga drugog, da li se radi o serijskom, da li se radi o igranom program… Uvek smo tu za sve naše drage ljude koji se bave i kulturom i umetnošću.. Naša kuća je inače poznata i mediji naše kuće koji posluju u okviru JP “Mreža Most” su poznati po dokumentarnom programu i dokumentarnim filmovima koje rade, pojavljuju se na mnogobrojnim festivalima, dobijamo značajne nagrade i priznanja. Ove godine uradili smo film o interno raseljenim licima pod nazivom “Tamo gde sunce spava” i ja se nadam da će on ugledati svetlost dana u trenutku kada to bude trebalo”, naglasila je Ivančević i najavila velike planove sa filmom.

U okviru JP “Mreža Most” postoje tri televizije, tri radio stanice i dopisništvo u Štrpcu, Leposaviću i veliko dopisništvo u Beogradu, navodi ona.

“Dopisništvo u Beogradu preraslo je u jednu ozbiljnu televiziju, koju smo pojačali i kadrovski i tehnički, preselili smo se u novi prostor, imamo novi studio, nova reportažna kola. Širimo se, rastemo u svakom smislu”, objasnila je Ivančević.

Ona je istakla da očekuje da reportažna kola donesu i adekvatnu finansijsku dobit preduzeću.

Direktorka JP “Mreža Most” Slađana Ivančević poželela je srećnu i uspešnu Novu godinu gledaocima i zaposlenima.

“Svojim kolegama i svim gledaocima naših medija čestitam Novu godinu, želim im puno sreće u narednoj i mir, to nam je najvažnije”, poručila je Ivančević.

Izvor i foto: Televizija Most

Comments

Pročitaj još