• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija zapošljava nove službenike; produžen rok za prijavu kandidata

Foto: Kosovska policija

Kosovska policija donela je odluku da rok za prijavu kandidata na konkurs za zapošljavanje novih službenika, produži za deset dana. Novi rok za prijavu, počinje sutra i trajaće do 26. novembra, kada je poslednji rok za prijavu, navodi se u saopštenju Kosovske policije. Mogu učestvovati svi kosovski građani, starosti od 18 do 30 godina. Kako se navodi u saopštenju Kosovske policije, prednost pri zapošljavanju imaće žene.

Odluka o produženju roka je doneta kako bi svim zainteresovanim kandidatima bila data jednaka mogućnost da se prijave onlajn putem, obzirom da kako se navodi u saopštenju, nisu svi tehnički opremljeni za ovu vrstu komunikacije.

“Dakle, kandidati koji imaju poteškoća da se prijave putem interneta (nedostaje im oprema za prijavu ili nemaju pristup internetu) mogu otići u najbližu policijsku stanicu gde će se prijaviti putem interneta. Kriterijumi na konkursu ostaju isti i kandidati koji su se već prijavili, ne moraju se ponovo prijavljivati” dodaje se u saopštenju.

Kandidati koji su eventualno u prvom roku, imali poteškoća u vezi prijavljivanja ili su imali problem sa dokumntacijom, mogu se obratiti zahtevom na mejl adresu info@kosovopolice.com u vezi sa svojim problemom.

Inače, Kosovska policija raspisala je konkurs za prijem novih službenika krajem oktobra. Konkurs je prvobitno trajao do 16. novembra.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti on-lajn apliciranjem putem službene veb stranice Policije Kosova. Više o uslovima apliciranja možete pronaći OVDE.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kosovska policija

Comments

Pročitaj još