Kosovska policija zapošljava nove službenike; produžen rok za prijavu kandidata

Kosovska policija donela je odluku da rok za prijavu kandidata na konkurs za zapošljavanje novih službenika, produži za deset dana. Novi rok za prijavu, počinje sutra i trajaće do 26. novembra, kada je poslednji rok za prijavu, navodi se u saopštenju Kosovske policije. Mogu učestvovati svi kosovski građani, starosti od 18 do 30 godina. Kako se navodi u saopštenju Kosovske policije, prednost pri zapošljavanju imaće žene.

Odluka o produženju roka je doneta kako bi svim zainteresovanim kandidatima bila data jednaka mogućnost da se prijave onlajn putem, obzirom da kako se navodi u saopštenju, nisu svi tehnički opremljeni za ovu vrstu komunikacije.

“Dakle, kandidati koji imaju poteškoća da se prijave putem interneta (nedostaje im oprema za prijavu ili nemaju pristup internetu) mogu otići u najbližu policijsku stanicu gde će se prijaviti putem interneta. Kriterijumi na konkursu ostaju isti i kandidati koji su se već prijavili, ne moraju se ponovo prijavljivati” dodaje se u saopštenju.

Kandidati koji su eventualno u prvom roku, imali poteškoća u vezi prijavljivanja ili su imali problem sa dokumntacijom, mogu se obratiti zahtevom na mejl adresu info@kosovopolice.com u vezi sa svojim problemom.

Inače, Kosovska policija raspisala je konkurs za prijem novih službenika krajem oktobra. Konkurs je prvobitno trajao do 16. novembra.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti on-lajn apliciranjem putem službene veb stranice Policije Kosova. Više o uslovima apliciranja možete pronaći OVDE.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kosovska policija

Comments