• Početna>
  • Vesti>

Petković: Ovo je pobeda srpskog naroda, pobeda srpske sloge i jedinstva

Čestitam ubedljivu pobedu našoj Srpskoj listi , našem narodu i saborcima u Klokotu i novom gradonačelniku Vladanu Bogdanoviću koji su večeras ostvarili veličanstven i veoma važan trijumf za naš ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji, naveo je u čestitki na Fejsbuku, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, a povodom pobede kandidata Srpske liste u drugom krugu lokalnih izbora na Kosovu.

Ovo je pobeda srpskog naroda, pobeda srpske sloge i jedinstva, pobeda za nova radna mesta, nove puteve i ulaganja, istakao je Petković.

Uspeli smo da sačuvamo i odbranimo naš bedem na Kosovu i Metohiji i zadržimo svih 10 opština sa srpskom većinom u srpskim rukama. Hvala našem narodu u Klokotu koji je najvećom izlaznošću danas na teritoriji KiM, pokazao veliki stepen odgovornosti i svesti o značaju trenutka u kome se nalazimo.

Još jednom je Srpska lista pokazala da se jedina istinski zalaže i bori za srpske nacionalne interese na Kosovu i Mrtohiji, zbog čega i ima snažnu podršku srpskog naroda u pokrajini, ali i  podršku zvaničnog Beograda, našeg predsednika  Aleksandar Vučić i Kancelarije za Kosovo i Metohiju, naveo je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju u objavi.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kancelarija za KiM

Comments

Pročitaj još