• Početna>
  • Vesti>

Petković: Osmani ponovo napada zvanični Beograd, pokušavajući da umanji sopstvene političke neuspehe

Foto Kancelarija za KiM

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković u saopštenju koje je dostavljeno medijima osuđuje napad Vjose Osmani na zvanični Beograd i obeležavanje 60. godišnjice samita nesvrstanih u Beogradu.

“Napadajući obeležavanje 60. godina Samita nesvrstanih u Beogradu, Vjosa Osmani pokazuje opravdanu nervozu jer joj je jasno da takozvano Kosovo svakoga dana gubi podršku na međunarodnom planu. Drago mi je da Osmanijeva pomno prati dešavanja u Beogradu, jer je prethodnih dana mogla da vidi i uveri se šta znače kredibilitet i međunarodni ugled, podrška i uspešna diplomatija.

Neka se gospođa Osmani na to što pre navikne, jer će u vremenu pred nama tek moći da vidi plodove ovog Samita.

Zbog toga, u maniru ljubomornog deteta, Vjosa Osmani ponovo napada zvanični Beograd, pokušavajući da umanji sopstvene političke neuspehe i nedostatke koji su nedavno bili očigledni i medijima u Prištini”, rekao je Pertković.

“Optužujući zvanični Beograd za zločine, ona zapravo otkriva svu zločinačku prirodu na kojoj je nastala lažna država Kosovo, čijim se liderima danas sudi u Hagu za monstruozne zločine tzv. OVK, počinjene protiv Srba kao i drugih naroda sa prostora južne srpske pokrajine”, kaže dalje u saopštenju.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Foto Kancelarija za KiM

Comments

Pročitaj još