• Početna>
  • Vesti>

Nikola Perić se oseća dobro, zbog preloma nosnih kostiju sutra ima operaciju

Slučaj napada na Nikolu Perića iz Zebinca kod Novog Brda  koga su tri nepoznate osobe napale dok je vraćao stoku sa ispaše preuzela je policija u Gnjilanu čiji službenici čvrsto obećavaju porodici Perić da će napadači biti pronađeni i privedeni, rekao je za Kosovo onlajn otac pretučenog mladića Slobodan Perić.

“Nemam neku nadu da se napadači pronađu i privedu. To će tako da ostane. Najbitnije je da je moj sin živ. Neka malu nadu mi uliva to što su se za slučaj jako zainteresovali italijanski Karabinjeri koji proveravaju svaki detalj, od mesta napada i put kojim su se u automobilu kretali napadači. Karabinjeri su proverili  sve nadzorne kamere koje se nalaze pored puta.Postoji snimak i vidi se auto crne boje, ali se zbog kontra svetla i sunca ne vidi broj registarskih oznaka auta kojim su pobegli napadači, rekao je Perić.

Otac napadnutog mladića kaže da se medicinsko osoblje Zdrvstvenog centra Gnjilane trudi da Nikola ima adekvatno lečenje.  

“ Nikola sutra ima operaciju nosa. Oseća se dobro. Policija ga još čuva. Ima maksimalno dobar tretman u bolnici. Videćemo posle sutrašnje operacije nosa kada će da bude pušten na kućno lečenje”, kazao je Perić.

Izvor: Kosovo Online

Comments

Pročitaj još