• Početna>
  • Vesti>

Srđan Popović sa gradonačelnikom Tivta Željkom Komljenovićem

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, na poziv humanitarne organizacije „Miholjski zbor“ iz Tivta, posetio je tu opštinu,  gde se sastao sa gradonačelnikom Željkom Komljenovićem.

Popović je nakon sastanka poručio da će raditi na učvršćivanju saradnje sa Opštinom Tivat i zahvalio se što su na jedan veličanstven način ugostili decu sa Kosova i Metohije, to je nešto što je nama mnogo vredno.

Predsednik Popović je posetio opštinu Tivat gde je razgovarao sa gradonačelnikom te opštine Željkom Komljenovićem. Na sastanku je bilo reči o produbljenju saradnje između opština Tivat i Gračanica i podizanju saradnje na viši nivo.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović poklonio je gradonačelniku Komljenoviću sliku manastira Gračanica i zahalio se na podršci i nesebičnoj pomoći koju pružaju Opština Tivat i humanitarna organizacija „Miholjski zbor“.

Humanitarna organizacija „Miholjski zbor“ izdvojila je velika novčana sredstva kako bi pomogla narodnoj kuhinji na Kosovu kada su uvedene takse na robu iz Srbije i Bosne, zatim za uređenje vrtića na centralnom Kosovu, kao i za donacije manastirima i pojedncima na Kosovu.

Popović je na poklon od gradonačelnika Željka Komljenovića dobio knjigu „Sarajevski prepis zakonopravila Svetog Save iz XIV vijeka“.

U organizaciji Arno Gujona i njegove humanitarne organizacije „Solidarnost za Kosovo“, deca sa Kosova i Metohije juče su stigla u Tivat, gde će provesti narednih nedelju dana, navodi se u saopštenju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još