• Početna>
  • Vesti>

Prištinski mediji o navodnom incidentu u planinama kod jezera Gazivode, policija se nije oglasila

Prištinski mediji objavili su danas da je na severu Kosova, na području opštine Zubin Potok, došlo do incidenta tokom planinarenja grupe članova “Kosovskog planinskog kluba”, kada su se navodno začuli pucnji iz vatrenog oružja, zbog čega su oni promenili pravac svog kretanja.

Nisu navedeni detalji, osim toga da niko nije povređen i da su primećene “dve osobe, koje su pucale iz vatrenog oružja”.

Kako navodi Gazeta Ekspres, u grupi od 50 planinara bila je i bivša kosovska poslanica Donika Kadaj Bujupi. Ona je iz Kosovske Mitrovice na Fejsbuku objavila svoju fotografiju bez navođenja bilo čega u vezi sa ovim događajem.

Kako prenosi Gazeta Ekspres, jedan od članova planinarske grupe rekao im je da je grupa pešačila u planinama iznad jezera Gazivode, kada su začuli pucnje i primetili dve osobe, nakon čega su odlučili da se vrate. “U grupi je oko 50 ljudi, niko nije povređen, grupa je dobro. Nastavili smo da pešačimo ka Bajgori”, rekao je taj sagovorenik za Ekspres.

On je rekao da je slučaj prijavljen policiji u Zubinom Potoku.

Policija se ovim povodom nije još zvanično oglašavala, a kako smo nezvanično saznali, po svemu sudeći radi se o tome da su planinari naišli na lovce, koji su u planinskoj šumi bili u lovu i ne radi se ni o kakvom namernom izazivanju incidenta.

Izvor: foto Kosovo Online

Comments

Pročitaj još