• Početna>
  • Vesti>

Rakić sa gradonačelnicima Parteša i Raniluga o infrastrukturnim projektima i ulaganjima

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić se danas sastao sa gradonačelnicima opština Parteš-Pasjane i Ranilug, Draganom Petkovićem i Vladicom Aritonovićem sa kojima je razgovarao o infrastrukturnim pitanjima i ulaganjima u ove dve opštine.

Rakić je rekao da je infrastrukturna uređenost opština veoma važna za njene žitelje i da svakako podržava zahteve gradonačelnika za većim ulaganjima u bitne projekte, koji će biti realizovani u cilju poboljšanja života.

”Gradonačelnici ove dve opštine su mi danas predočili koji su projekti značajni za Parteš-Pasijane i Ranilug i bilo mi je zadovoljstvo da mogu da im kažem da će Ministarstvo za zajednice i povratak sem izgradnje novih i renoviranja postojećih stambenih objekata, za porodice koje žive teško i podržati sve one projekte koji su prioritetni” rekao je Rakić.

On je istakao da će se, dokle god bude na čelu Ministarstva za zajednice i povratak, zalagati za bolji život građana i da to nije samo deklarativno već da se to vidi i na terenu.

Petković i Aritonović su izrazili zahvalnost na predstavljenom infrastrukturnom planu i sa Rakićem dogovorili posete opštinama u narednim danima.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još