Gračanica: Tri Albanca pretukla srpskog mladića

Tri Albanca napali su i pretukli sinoć Srbina L.D. (19) iz Gračanice, ispred zgrade organizacije “Centar građanske energije”, saznaje RTV Kim.

Mladić je u trenutku napada bio u društvu devojke i sestre, ali one nisu povređene. 

Otac povređenog mladića Dejan Dimitrijević potvrdio je da je njegov sin napadnut kada se vraćao kući, sinoć nešto pre 22 časa.

Njega su kako tvrdi napala trojica Albanaca. Takođe je kazao da se njegov sin trenutno nalazi na bolničkom lečenju u KBC u Gračanici.

“Policija je to okarakterisala kao lake telesne povrede, ali ja se ne bih složio sa tim, mislim da je mnogo ozbiljnije od toga”, kazao je kratko Dimitrijević.

Prema rečima Igora Aritonovića prijatelja Dimitrijevića, mladiću i devojkama su trojica nepoznatih Albanaca preprečila put kolima a potom napala L.D., rekavši mu da je “ovo njihova imovina”.

“Vređali su ga i psovali, rekli su mu da je prošao pored njihovog imanja. Onda su počeli da ga tuku dok nije pao na zemlju. Devojke su vrištale, dozivale pomoć i iako nisu dobile batine, one su u veoma lošem stanju, uplašene i pod stresom”, kaže Aritonović.

Prema rečima Aritonovića, policija je obaveštena o svemu, a napadači su u stanici dali izjavu.

“Policija to nažalost nije okarakterisala kao napad, već kao tuču. Napadači su samo dali izjavu i pušteni su kući sinoć”, kaže Aritonović.

Za sada, navodi o napadu na mladića nisu potvrđeni od strane nadležnih u policiji u Gračanici.

Izvor i foto: RTV Kim

Comments