• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Srpske liste: Srpska lista jedini garant opstanka i boljeg života na ovim prostorima

Predstavnici Srpske liste, potpredsednik Dalibor Jevtić i kandidati za poslanike Jasmina Dedić, Zoran Mojsilović i Ljubinko Karadžić, u okviru kampanje za predstojeće vanredne parlamentarne izbore na Kosovu, obišli su sela Babin Most, Plemetinu i Staro Gracko u opštinama Obilić i Lipljan.

U Babinom Mostu predstavnici Srpske liste obišli su porodicu Dušana Dančetovića.

Zvaničnici Srpske liste potom su posetili i porodicu Dušana Milićevića u Starom Gracku.

„Danas smo u opštinama Obilić i Lipljan bili u prilici da posetimo nekoliko porodica koje su i dobar primer opstanka, a i poruka svima onima koji su možda u ovom trenutku skeptični i razmišljaju da li će im neko pomoći ukoliko im je potrebna kući ili neka druga pomoć. Srpska lista i svi mi koji imamo priliku da budemo deo institucija, radimo na tome da budemo uvek tamo gde ima problema i gde naši sunarodnici trebaju našu pomoć“, kazao je potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić ističući da će se nastaviti sa podrškom mladim bračnim parovima. On je pozvao sve da izađu na izbore i glasaju za broj 119.

Srpska lista je jedini garant opstanka i boljeg života na ovim prostorima, istakla je, prilikom obilaska porodica koje su dobile kuće i pomoć u vidu poljoprivredne mehanizacije, Jasmina Dedić kandidat za poslanika Srspke liste.

„Danas mi je bilo zadovoljstvo što sam sa svim ovim porodicama kojima je pružena pomoć. Takvih porodica u budućnosti će biti još više, zato moramo da budemo jedinstveni. Ja sam danas sa saradnicima obišla i škole koje su obnovljene i koje će se graditi, tako da imamo mnogo razloga da ostanemo na ovim prostorima, da živimo lepo i da ostavimo bolju budućnost našim potomcima“, kazala je Dedić i dodala da zato treba da se glasa za Srpsku listu jer ona je jedini garant boljeg života na ovim prostorima.

Porodice si zrazile zahvalnost na pomoći koja im je pružena i nalasile da ostaju na ovim prostorima.

„Pomoć u vidu poljoprivredne mehanizacije je za nas veoma značajna jer obrađujemo oko 5 hektara zakupljenog zemljišta. Mi smo se iz Lazarevca na Kosovo vratili 2015. godine “, kazao je Dušan Dančetović iz Plemetine, kome je nedavno izgrađena i kuća.

„Dobili smo novu kući u kojoj sam sa porodicom započeo život, a to znači da ovde ostajemo“, istakao je Dušan Milićević iz Starog Gracka.

Predstavnici Srpske liste u Plemetini su obišli i domaćinstvo Dragana Tripkovića.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još