• Početna>
  • Vesti>

Jevtić: U Novoj godini vam želim puno radosti ispunjenih mirom i razumevanjem

Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić je svim građanima poželeo srećnu Novu 2021. godinu, i istakao da iskreno veruje da će predstojeća godina biti bolja i uspešnija od prethodne u svim oblastima.

”Dragi građani, iza nas je jedna teška godina puna iskušenja i problema sa kojima smo se suočavali, naročito kada je u pitanju pandemija virusa Kovid-19. Upravo zato u 2021. godini vam pre svega želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Ni Nova godina neće biti laka ali iskreno verujem da će biti bolja od prethodne u svakom smislu” stoji u Jevtićevoj čestitki.

On je kazao da će kao ministar za zajednice i povratak ulagati maksimalne napore da ministarstvo i dalje radi na ostvarivanju svojih ciljeva.

“Očekujem da svi zajedno radimo na temama izgradnje boljeg života jer jedino zajedno možemo da gradimo bolje vreme za sve nas, a sloga i zajedništvo će uveren sam dati rezultate u budućnosti. Ja ću kao ministar za zajednice i povratak ulagati maksimalne napore da insitucija koju vodim i dalje radi na ostvarenju ciljeva jer jedino na taj način možemo imati uspeha u svemu što radimo. Raseljenima želim da se vrate, a u Ministarstvu za zajednice i povratak i meni lično će imati iskrenog partnera u rešavanju svih prepreka koje stoje na putu njihovog povratka” navodi Jevtić.

“U 2021. godini vam želim puno radosti i mnogo lepih trenutka ispunjenih pre svega mirom, uzajamnim poštovanjem i razumevanjem. Srećna Nova 2021. godina”, stoji u čestitki ministra Dalibora Jevtića.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još