• Početna>
  • Vesti>

Otvoren humanitarni novogodišnji bazar za Dariju Antović

Humanitarni novogodišnji bazar za Dariju Antović otvoren je u 12 časova u šetališnoj zoni u Kosovskoj Mitrovici.

Bazar je organizovan na inicijativu studenata kao i omladine Kosovske Mitrovice a posetioci su u prilici da kupovinom izloženih predmeta učestvuju u prikupljanju sredstava za lečenje i neophodnu terapiju.

Na štandovima se mogu naći proizvodi domaće radinosti, novogodišnji ukrasi i paketići, igračke, domaći proizvodi kao i razne vrste domaćih vina, a sav novac od prodaje biće uplaćen na Darijin račun.

Organizatori su se potrudili da bazar bude zanimljivog karaktera a najmlađi posetioci su bili u prilici da se slikaju i sa svojim najomiljenijim junacima kao što su Mini i Miki Maus.

Učesnica bazara Vesna Stolić kaže da je naše malo nečije mnogo i pozvala ljude dobre volje da dođu i daju svoj doprinos.

„Naše malo je nečije mnogo i ovo će da pomogne da Darija opet ima osmeh na licu. Zahvalila bih se ovim humanim i vrednim devojkama koje su se organizovale i voljne su da pomognu, kao i ljudima koji su došli kako bi ukazali svoj vid podrške.“ rekla je Stolić.

Darija boluje od cerebralne paralize i epilepsije a potrebne su joj mnoge hirurške intervencije i konstantna fizikalna rehabilitacija.

Iz organizacije napominju da ovo nije poslednji humanitarni bazar i da će se održavanje nastaviti i u budućnosti, kako bi se sredstva za Darijino lečenje što pre prikupila.

Novac je moguće uplatiti na račun Komercijalne banke: 205-9011005987339-96.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još