• Početna>
  • Vesti>

Počela rekonstrukcija sportskog igrališta u Novom Badovcu

U Novom Badovcu u Opštini Gračanica danas je počela rekonstrukcija sportskog igrališta, a sredstva za sanaciju izdvojena su iz opštinskog Odeljenja za omladinu i sport.
Pripremni radovi izvšeni su predhodnih dana, dok je današnjim obeležavanjem linija zvanično počela rekonstrukcija, koja bi, prema dinamičkom planu, trebalo da bude završena za 20 dana.
Po završetku radova, teren će biti osvežen i obeležen novom bojom, na tribinama će biti postavljene klupe, ograda će biti ofarbana i popravljena i zameniće se dotrajala rasveta, čime će se omogućiti sportske aktivnosti u večernjim satima. Radovi podrazumevaju postavljanje golova za mali fudbal i košarkaških konstrukcija.


Teren u Novom Badovucu centar je okupljanja i sportskih aktivnosti za stanovnike tog naselja. Kako kažu bio je u lošem stanju, a rekonsturkcijom dobiće potpuno novi izgled, ćemu će se najviše obradovati deca i omladinci.
Sanacijom terena obezbediće se dobri uslovi za rekreativno bavljenje sportom. Osim toga, u novom i lepšem ambijentu omogućiće se organizovanje turnira u malom fudbalu i košarci.
Po završtetku sanacije terena u Novom Badovcu, izvršiće se i rekonstrukcija sportskog terena u Dobrotinu, saopšteno je iz Odeljenja za omladinu i sport.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Opština Gračanica

Comments

Pročitaj još