• Početna>
  • Vesti>

Radojević obišao KBC Kosovska Mitrovica: Iz ove bitke izlazimo zajedno kao pobednici

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice ispred Srpske liste Milan Radojević, je u okviru izborne kampanje obišao Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

Radojević je zajedno sa svojim saradnicima razgovarao sa lekarima i medicinskim osobljem i tom prilikom se zahvalio zdravstvenim radnicima zbog svega onoga što čine u borbi protiv epidemije.

“Naš grad kao i naš narod na ovim prostorima, ima veliku istoriju. Kroz tu istoriju smo imali mnogo teških trenutaka i bitaka, ali smo iz njih izlazili jači, zajedno sa našim lekarima i medicinskim osobljem. Pred nama je danas nova bitka – bitka protiv nevidljivog neprijatelja. Verujem da u tu bitku ulazimo spremni, zato što imamo više lekara i medicinskog osoblja, opreme, lekova, sanitetskog materijala, više iskustva, spremniji zato što imamo bezrezervnu podršku naše države, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije i direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića. Verujem da ćemo iz ove bitke izaći svi zajedno kao pobednici.” rekao je Radojević.

Zlatan Elek v.d. direktora KBC Kosovska Mitrovica je izrazio zadovoljstvo povodom današnje posete i kazao da je zahvaljujući angažovanju Srpske liste, naš grad dobio PCR laboratoriju.

“Nama je velika čast i zadovoljstvo što je sa nama danas kandidat za gradonačelnika Milan Radojević kao i njegove kolege iz Srpske liste, koji još jednom dokazuju da su i u ovim teškim vremenima uz nas. U prilog tome ide i činjenica da zahvaljujući njihovoj aktivnosti, Vlade Republike Srbije, Kancelarije za Kosovo i Metohiju, imamo jednu od najsavremenijih PCR laboratorija.” rekao je Elek.

On dodaje da je KBC redovno snabdeven lekovima i sanitetskim materijalom.

“Pored toga, ova lista , koja je jedinstvena i iza koje stoji Vlada Republike Srbije, najbolji je pokazatelj da rezultati stoje iza njih. Mi smo redovno snabdeveni sa lekovima, kiseonikom, sanitetskim materijalom kojeg u ovim teškim trenucima ima dosta. Nadam se da ćemo uz našu državu, pre svega mislim na predsednika Aleksandra Vučića, Kancelariju za Kosovo i Metohiju i Ministarstva zdravlja, i Srpsku listu koja nam je uvek ukazivala poverenje, u narednom periodu izaći kao pobednici protiv kovid infekcije a naravno i 29. novembra kao konačni pobednici na izborima za gradonačelnika, sa kandidatom Milanom Radojevićem kojeg je predložila naša država.” navodi Elek.

Izbori za gradonačelnike Severne Mitrovice i Podujeva biće održani 29. novembra.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još