• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista pruža punu podršku pregovaračkom procesu Beograda i Prištine

Današnji nastavak dijaloga u Briselu Beograda i Prištine ma koliko bio težak i komplikovan, predstavlja dobar put ka očuvanju mira i stabilnosti za Srbe, ali i sve ostale, kako na Kosovu i Metohiji, tako i na zapadnom Balkanu uopšte, te u to ime Srpska lista pruža punu podršku ovom pregovaračkom procesu.

U isto vreme, politički diletanti okupljeni oko Đilasove propale koalicije, nakon što su građani sa gnušanjem odbacili njihov poziv za bojkot ali i poziv na nasilje upereno protiv institucija Republike Srbije, po običaju, iza nekog žbuna, kao prave secikese, dobacuju i navijaju protiv Srbije i srpskog naroda, posebno na Kosovu i Metohiji.

Njihova neodgovornost leži u činjenici da u svakoj prilici kada nije bilo pregovora, bilo je sijaset napada na Srbe u kojima su stradali Srbi ali i njihova imovina, a Đilas, Jeremić, Ristić i ostale aveti prošlosti o tome i ne brinu.

Da nije žalosno, bilo bi smešno kada o legitimitetu predsednika Aleksandra Vučića govore oni koji imaju desetostruko manju podršku građana, ali to sa druge strane pokazuje pravo lice samoproklamovane opozicije, koji nikada nisu, niti će imati dovoljno hrabrosti da se bore za Srbe i Srbiju. Zato će uvek biti u istoriji političke scene Srbije.

Izvor RKM/saopštenje

Comments

Pročitaj još