Mlada teniserska iz Gračanice nastavlja put ka uspehu

Mlada teniserka Marija Dukić  iz Gračanice za pet godina koliko se bavi ovim sportom osvojila je brojne nagrade, među kojima i za najbolju teniserku na Kosovu, ali tu ne staje već hrabrim stopama ide dalje ka svom cilju da postane najbolja u svetu.

„Osvojila sam mnogo nagrada pehara i medalja i svaka mi daje motivaciju da se sledeći put borim još jače. Do sada sam igrala i osvajala turnire na Kosovu i Metohiji i veoma mi je drago što se moj trud isplatio i što samo proglašena za najbolju teniserku na Kosovu, a pored toga drage su mi i nagrade koje sam donela sa turnira iz Makedonije i Aranđelovca“, kazala je Marija.

Ona je istakla da će nastaviti da trenira i da joj je cilj da bude najbolja teniserka na svetu.

„Planiram da nastavim školovanje u centralnoj Srbiji i tamo nastavim aktvinije da treniram tenis. Pokušavam da uskladim obaveze u školi i treninge, do sada sam to bez problema uspevala i nadam se da će tako i ostati jer mnogo volim tenis i cilj mi je da jednog dana postanem najbolja teniserka na svetu“, istakla je ova mlada i ambiciozna teniserka.

Pored Marije tenis je zavolela i njena mlađa sestra, koja se takođe bavi ovim sportom i koja je proglašena za najbolju  2019.godine.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još