Kozarev sutra u poseti Kosovskom Pomoravlju

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev obići će sutra, 15. juna, opštine Kosovska Vitina, Gnjilane i Kosovska Kamenica.

Od 14 do 16 sati Kozarev će u Vrbovcu posetiti socijalno ugroženu porodicu Stanislava Moskića i porodicu uspešnog malog privrednika Miloša Kojića, vlasnika kafića. U Grnčaru, predviđen je obilazak porodice Srđana Brankovića, koji se pored pčelarstva bavi i izradom ramova i košnica.

Dušan Kozarev će u Partešu u opštini Gnilane obići Predškolsku ustanovu „Dečja Radost-Koretište“, a zatim socijalno ugroženu porodicu Zorana Savića. Predviđeno je da Kozarev u Donjoj Budrigi poseti socijalno ugroženu porodicu Nebojše Stojanovića, a zatim će u 17 i 45 posetu opštini Gnjilane završiti obilaskom porodilišta i bolnice u Pasjanu, koja radi u okviru Zdravstvenog centra Gnjilane i razgovorom sa direktorom bolnice dr Zoranom Perićem.

Od 19:30 do 20:30 sati u selu Veliko Ropotovo Kozarev će posetiti socijalno ugrožene porodice Bobana Nikolića i Srđana Dejanovića, a zatim i devetočlanu porodicu uspešnog poljoprivrednika Dragana Nedeljkovića.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica (saopštenje)

Comments