• Početna>
  • Vesti>

U Izraelu turnir u malom fudbalu za srpsku decu na Kosovu

Drugi po redu humanitarni turnir u malom fudbalu, koji ima za cilj prikupljanje novčane pomoći za srpsku decu i mlade na Kosovu, biće održan pred Vidovdan u Izraelu.

Uz organizatore turnira, udruženje “Grobari-Izrael”, učešće su najavili i navijači Makabija iz Tel Aviva i Zenita i CSKA iz Moskve.

“Uz veliku zahvalnost našim prijateljima iz Izraela Sandri Janićijević i Goranu Mekiću, prenosimo vam vest o organizovanju turnira ‘Široko srce'”, saopšteno je na internet stranici humanutarne organizacije “Kosovsko Pomoravlje”.

Očekuje se da će na turniru zaigrati mnogi poluprofesionalni igrači, a nakon proglašenja pobednika, planiran je nastavak večeri u bugarskom restoranu “Vitoša” u Jafi.

Pored druženja, cilj organizatora je prikupljanje novčane pomoći za decu i mlade na Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju.

“Nakon uspešno sprovedene akcije za bolnicu u Pasjanu i predškolsko odeljenje u Vitini, veoma nam je drago da će i ova donacija srpske dijaspore biti podeljena u saradnji sa našom organizacijom”, naglašava se u saopštenju.

Izvor: Kosovo Online

Comments

Pročitaj još