• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Kancelarije za KiM nastavljaju posetu Leposaviću i Z. Potoku

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miljan Ranđelović i pomoćnik direktora Borislav Tajić održaće danas u Zubinom Potoku u 13 sati sastanak sa rukovodstvom ove Opštine i sa čelnicima kulturnih, prosvetnih i javnih preduzeća.

Nakon sastanka, u 14 sati Ranđelović i Tajić će sa predsednikom Privremenog organa Opštine Zubin Potok Srđanom Vulovićem obići socijalno ugrožene porodice Zorana i Milomira Biševca u selu Jabuka i Radeta Đukića u selu Gornji Jasenovik.

U 15 sati, predviđen je obilazak porodica Momira i Gorana Đurića u selu Crepulja, kojima je Opština Zubin Potok pomogla u izgradnji i adaptaciji kuća.

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, danas u 9 sati, u zgradi Opštine nastavlja posetu Leposaviću sastankom sa predsednikom Privremenog organa Opštine Leposavić Zoranom Todićem, komandirom Policijske stanice Leposavić i komandirom Vatrogasne jedinice.

U 10 sati predviđeno je da se Petar Petković u Konferencijskoj sali Opštine Leposavić sastane sa direktorima Pogona flotacije Kombinata Trepča, Fabrike zglobnih ležajeva „Prva Petoletka“, JP Srbija šume, Šumskog gazdinstva „Ibar“, Pekarske industrije „Žito produkt“, Kosmet puta, Društvene ishrane, Fabrike nameštaja „Hrast“, Fabrike kožne galanterije „Proleter“, Elektro distribucije – Radna jedinica Leposavić, Zemljoradničke zadruge, Poreske uprave, Katastra i Opštinske organizacije Sindikata.

Nakon sastanka, Petković će obići socijalni ugroženu porodicu Srđana Radovanovića, kome je Opština Leposavić donirala sredstva za izgradnju kuće.

U 12 sati pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obići će Fabriku zglobnih ležajeva „Prva Petoletka“.

Na kraju posete Leposaviću, Petković će u selu Jelakce, na istoku ove opštine, uručiti pakete pomoći za osam domaćinstava.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica (saopštenje)

Comments

Pročitaj još