Petar Petković sutra u Leposaviću

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće sutra, 22. januara, u Leposaviću sastanke sa rukovodstvom ove Opštine i sa čelnicima kulturnih, prosvetnih i javnih preduzeća.

U 12 sati u zgradi Opštine Leposavić (ul. Vojske Jugoslavije br.33) Petković će se sastati sa članovima i sekretarom Privremenog organa opštine i načelnikom opštinske uprave.

U 13 sati predviđeno je da se Petar Petković u Konferencijskoj sali Opštine Leposavić (četvrti sprat) sastane sa direktorima predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, dekanima Učiteljskog, Poljoprivrednog fakulteta i Fakulteta za fizičko vaspitanje, sa predsednikom Akademije strukovnih škola i direktorom Studentskog centra.

U 14 sati, u istoj sali, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće sastanak sa direktorima Centra za socijalni rad i Centra za kulturu, sekretarom Crvenog krsta, umetničkim direktorom KUD „Kopaonik“, direktorom Sportsko turističke organizacije „Leposavić“, JKP „24. novembar“ i JP Direkcija za građevinsko zemljište i puteve.

U nastavku dana, Petković će obići tri socijalno ugrožene porodice sa teritorije opštine Leposavić, a u 18 sati Studentski centar.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica, saopštenje

Comments

Pročitaj još