Saopštenje GO SNS Šabac

Saopštenje GO SNS Šabac prenosimo u celosti.

“Da je kaznena politika jedan od najbitnijih faktora u borbi protiv kriminala svedoči jučerašnji nastup osuđenog prestupnika Nebojše Zelenovića na jednoj od televizija, tokom koga je bezuspešno pokušao da minimalizuje svoj pred sudom dokazani lopovluk, a sebe prikaže kao nekakvu progonjenu žrtvu.
Paralisan strahom od gubitka vlasti i razotkrivanja svih mahinacija kojima je oštetio građane Šapca, Zelenović je lagao, pokušavao da objasni neobjašnjivo, na opšte zaprepašćenje Šapčana što uopšte ima smelosti da i dalje, uprkos svemu što je uradio, učestvuje u političkom životu.
Nema drugog objašnjenja za sve što je izrekao, osim da u budućnosti ipak planira da se povuče iz politike i počne da se bavi stand up komedijom. Jer na to je najviše ličio njegov jučerašnji nastup. S tim što građanima nije smešno. Naprotiv, i tužno je i tragično kad čovek koji bi na mestu gradonačelnika trebalo da radi za dobrobit svojih sugrađana, godinama, sistematski radi na njihovu štetu zavlačeći im ruku u džep.
Poslednji put odatle je izvukao čak pet miliona evra za šta postoji i sudska presuda. Građani Šapca mu to neće zaboraviti. “

Izvor: Saopštenje

Comments

Pročitaj još