Gradonačelnik Novog Brda podelio novogodišnje paketiće socijalno ugroženim porodicama

Gradonačelnik opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović sa saradnicima je danas posetio socijalno ugrožene porodice Stojković Jagoša i Nazmije Abazija i tokom posete se upoznao sa situacijom i problemima u kojima se ove porodice nalaze kao i mogućnostima za poboljšanje trenutno veoma loših uslova u kojima žive.

Ivanović je za portal Kosovo Onlajn rekao da su on i rukovodstvo opštine Novo Brdo uvek tu za svoje građane i da im se zahvaljuje na razumevanju.

„Mi smo zajedno uvek sa građanima i uvek pratimo njihove životne potrebe. Trudimo se da u razgovoru sa njima identifikujemo njihove probleme i da nam to bude vodilja i smernica kako bi im pomogli“, naglasio je Ivanović

On je rekao da je u toku realizacija infrastrukturnih projekta i da očekuje da će upravo kroz takve projekte ljudima u opštini Novo Brdo biti olakšan svakodnevni život.

Gradonačelnik je najmlađima uručio novogodišnje  paketiće kao i pakete hrane pripremljene za potrebe domaćinstava .

Što se tiče 2020. godine Ivanović očekuje realizaciju započetog u ovoj godini i da nova godina bude bolja u svakom pogledu.

„Želim da vam čestitam Novogodišnje i božićne praznike i da vam poželim dobro zdravlje i puno uspeha u predstojećoj godini“, rekao je Ivanović.

Izvor: Kosovo online

Comments