• Početna>
  • Vesti>

Koha: Pucnjava na proslavi kosovskog Telekoma, jedan radnik povređen

Sukob dvoje ljudi koji se sinoć završio pucnjavom u jednom lokalu u Prištini dogodio se između Arsima Ramadanija i Šabana Ramaja, koji su zaposleni u Telekomu, u zadnjem talasu zapošljavanja.

KTV je saznao da obojica rade u odeljenju za logistiku, gde su plate među najvećim. U ovom slučaju je povređen Šaban Ramaj.

Kosovska policija je potvrdila slučaj, ali bez davanja detalja i pokušavajući da prikrije slučaj, nazivajući ga samo „ranjavanje među mladima“.

„Juče oko 23:40 u ulici Envera Zumberija u Prištini, u jednom lokalu došlo je do ranjavanja vatrenim oružjem. Na lice mesta stigle su relevantne policijske jedinice. Povređeni je prevezen u Univerzitetski Klinički centar na lečenje. Sumnja se da je do ranjavanja došlo posle svađe među mladima“, navodi se u izveštaju Kosovske policije.

Policija je navela da povređeni muškarac tvrdi da je slučajno povređen, odnosno (da je došlo do) „samopovređivanja“.

„Policija je oduzela pištolj, saslušala osumnjičene i svedoke. Odlukom tužioca osumnjičeni je poslat u pritvor od 48 sati“, zaključuje se u izveštaju.

Plata koju u Telekomu prima Šaban Ramaj iznosi 2.250,83 evra. Istu platu od 2.250,83 evra prima i Arsim Ramadani.

Prema saznanjima, do ranjavanja je došlo na večeri koju je za Novu godinu organizovao kosovski Telekom.

Ramaj na svojom Fejsbuk profilu ima nekoliko fotografija sa odlazećim premijerom Ramušom Haradinajem, dok je Ramadani ranije osuđivan u slučaju Kićina, ali ga je odlukom pomilovao predsednik, Hašim Tači.

Izvor: Kossev / Koha

Comments

Pročitaj još