• Početna>
  • Vesti>

Božović: Oni koji su plasirali lažnu vest moraće za to da odgovaraju

Zdravstveno stanje Silvane Arsović je loše, ali stabilno i ona je pod stalnim okom lekara Kliničko – bolničkog centra u Severnoj Mitrovici, potvrdila je za Kosovo Onlajn potpredsednik Građanske inicijative SDP “Oliver Ivanović” Ksenija Božović i naglasila da će oni koji su danas plasirali lažnu vest o smrti Arsovićeve morati za to da odgovaraju pred nadležnim institucijama.

„Čim sam čula za tu vest došla sam da se lično uverim kako je Silvana. Njeno stanje jeste loše, ali je ona živa. Smatram da je ovo još jedan vid pritiska na nju i zato će oni koji su objavili ovu lažnu vest morati da kažu odakle im takva informacija. Ako ne nama, onda nadležnim institucijama.

Mi u Građanskoj inicijativi smo ovo shvatili i kao upozorenje. Ne daj Bože da se nešto loše desi Silvani, oni će odgovarati za to, a čim se bude oporavila, Silvana će podneti tužbu protiv njih“, rekla je Božović.

Ona je istakla da se već godinama vrši psihološki pritisak na tu ženu i od strane kosovskog tužilaštva i kroz izjave koje daje i od kosovske policije.

„Smatramo da je ovo i jedan vid pritiska na tu zdravstenu ustanovu u kojem se Srbi leče, kako bi opet optužili Srbe da su krivi“, rekla je za Kosovo Onlajn Božović.

Sekretarica ubijenog ildera GI SDP Olivera Ivanovića primljena je juče u koronarnu jedinicu Internog odeljenja Kliničko – bolničkog centra u Severnoj Mitrovici zbog pogoršanog zdravstvenog stanja izazvanog povišenim krvnim pritiskom.

Izvor: Kosovo online

Comments

Pročitaj još