GI SDP zahteva da se advokatu Silvane Arsović dostave jasni dokazi ako postoje


Građanska inicijativa ,, SDP “ u saopštenju koje je izdala za javnost zahteva da se advokatima optužene Silvane Arsović  konačno dostave spisi predmeta i jasni dokazi ukoliko postoje koji joj se stavljaju na teret. U daljem tekstu saopštenja stoji:

“Specijalno tužilaštvo Kosova podiglo je optužnicu protiv šest lica srpske nacionalnosti za umešanost u ubistvo lidera GI ,, SDP “ Olivera Ivanovića.

GI ,, SDP “ već dvadesetdva meseca postavlja pitanje ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića, odgovora nema čak ni u ovoj optužnici ne stoji ime i prezime nalogodavca i ubice.

Podiže se optužnica protiv sekretarice Olivera Ivanovića kojoj se stavlja na teret saradnja sa osumljičenim licima koji su koordinisali u ubistvu Olivera Ivanovića, koje osumljičena Silvana Arsović ne poznaje niti je ikada imala kontakt sa tim licima. Takođe joj se stavlja na teret da je bila svesna (kako su preneli pojedini mediji i portali) da su kamere bile nasilno zaustavljene da ne bi snimile izvršeno delo – ubistvo.

Svih ovih meseci slušamo razna prepucavanja, lažne špekulacije i dezinformacije, doživljavamo vođenje jednog psihološkog rata i pritisaka bez konkretnih dokaza i saznanja”, stoji u saopštenju.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

                                                                                                                     

Comments