Nova pobeda RK „Mokra Gora“ za 4. mesto na tabeli

Rukometna ekipa „Mokra Gora“ savladala je juče u 10. kolu Super B lige Istok-Zapad ekipu „Zlatara“ iz Nove Varoši rezultatom 38:32. Ovo je 6 pobeda Mokre Gore u ovoj sezoni koja je trenutno 4. na tabeli.

Domaćin je u prvom poluvremenu dominantnom igrom ostvario prednost od 6 golova koju, uprkos boljoj igri u drugom poluvremenu, gosti ipak nisu mogli da nadoknade. Trener RK „Mokra Gora“, Zoran Ivić, čestitao je protivnicima na fer i korektnoj igri.

„Mislim da je bila dobra predstava, dobra utakmica. Mi smo iz utakmice u utakmicu bolji“, rekao je za KoSSev.

„Mokra Gora“ je u prethodnom 9. kolu, gostovala ekipi „Bela Palanka“ ali je zbog zdravstvenih problema pojedinih igrača, nastupila u izmenjenom sastavu i izgubila utakmicu, objasnio je Ivić.

Do kraja polusezone preostala je još jedna utakmica. Mokra Gora će se tada sastati sa „Radničkim 1964“ iz Kragujevca, a Ivić navodi da se za ovu utakmicu već spremaju.

Trener ekipe iz Nove Varoši, Vladimir Đenić, čestitao je ekipi Mokre Gore na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

„Mi smo utakmicu izgubili u prvih 15-20 minuta kada su napravili 6-7 razlike i mnogo smo igrali bolje u drugom delu utakmice. Tada smo pokazali da imamo kvalitet, ali ne dovoljno da pobedimo u Zubinom Potoku Mokru Goru u ovakvom sastavu“, rekao je Đenić za KoSSev.

Za dosadašnju sezonu ipak navodi da je bila „relativno dobra“ za njegovu ekipu koja se suočavala sa poteškoćama u treniranju zbog zatvaranja sportske hale u Novoj Varoši radi renoviranja.

Tokom čitave utakmice navijači, kojih je ovog puta bilo u većem broju, su strastveno bodrili domaći tim, a među njima je bilo i dosta mladih.

Izvor: KoSSev

Comments

Pročitaj još