• Početna>
  • Vesti>

Humanitarna aukcija slika u Muzeju Republike Srpske od 26. novembra

Foto: Dnevni centar "Podrži me"

Odboru za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske se u septembru javio Branko Milošević, slikar iz Banja Luke i ponudio veliku pomoć da sa svojim kolegama slikarima podrži akciju i projekat Odbora za izgradnju Dnevnog centra “Podrži me-9 januar” u Kosovskoj Mitrovici, koji je veliki projekat Odbora namenjen za 140 dece i mladih sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji.

Humanitarna aukcija slika će biti otvorena 26. novembra u 12 časova u Muzeju Republike Srpske i izložba će trajati do 30. novembra.

Slike kao humanitarnu donaciju doniralo je 14 slikara iz Republike Srpske i Srbije i sav prihod od prodanih slika biće uplaćen za izgradnju Dnevnog centra “Podrži me-9 januar” u Kosovskoj Mitrovici.

Pozivamo sve koji žele i koji mogu da dođu, kupe sliku i da tako pomognu ovaj veliki humani projekat namenjen onima kojima je pomoć neophodna, deci i mladima sa posebnim potrebama da ovaj centar bude njihova druga kuća i poklon Republike Srpske.

Pozivamo sve u Republici Srpsko da do 30. novembra pozovu humanitarni broj 1412 i 1 KM pomognu izgradnju prvog dnevnog centra na Kosovu i Metohiji ili uplatom na žiro račun Odbora: 55510000134196445.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još