• Početna>
  • Vesti>

Leposavić: Policija pucala na kombi jer je vozač hteo da ih udari

Kosovska policija u izveštaju o incidentu koji se dogodio sinoć u selu Jošanica u opštini Leposavić, navodi da su policijski službenici otvorili vatru tek nakon što su procenili da su ugroženi.

Kako se u izveštaju naglašava, policajci su zapucali jer je vozač spornog crvenog kombija kragujevačkih registarskih oznaka vozilom krenuo ka njima kako bi ih udario.

Povređenih nema a slučaj je pod istragom.

Podsetimo, Kosovska policija pokrenula je u utorak uveče akciju “Čelični prsten”, koja podrazumeva blokadu putnih pravaca i kontrolu vozila i lica, pošto se traga za vozačem kombija crvene boje kragujevačkih registarskih oznaka.

Regionalni portparol Kosovske policije, poručnik Branislav Radović, potvrdio je za naš program da je u utorak oko 19 i 20 u selu Jošanica, u opštini Leposavić, kosovska policija pucala u gume jednog kombi vozila, nakon što je vozač tog vozila odbio da se zaustavi i krenuo u bekstvo.

Kombi se velikom brzinom udaljio od policije koja je pokušala da ga zaustavi.

“Niko nije povređen u ovom incidentu. Identifikovali smo jednu osobu koja je osumnjičena i tragamo za njom”, rekao je Radović.

Naveo je da je posle ovog incidenta kosovska policija aktivirala tzv. “Čelični prsten” kako bi pronašla osobu koja je u bekstvu.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Ilustracija Radio Kontakt Plus

Comments

Pročitaj još