• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Đilasov savez krenuo u kampanju za lokalne izbore na severu KiM

Foto: Srpska lista

“Žeton-Rada nastavlja da za ko zna čiji račun vređa, omalovažava i etiketira članove Srpske liste, ali i medijske radnike, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića kao i predsednika Aleksandra Vučića” navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Očigledno da je Đilasov savez krenuo u kampanju za lokalne izbore na severu Kosova i Metohije brutalnim napadom na Srpsku listu, uz izmišljotine koje možemo čuti samo od žeton-Rade i onih predstavnika Albanaca koji žale što nisu uspeli da i na severu sprovedu svoj plan etničkog čišćenja srpskog naroda” dodaje se u saopštenju.

“Uvrede kojima se Rada Trajković služi su izgleda njena ulaznica u Savez Đilasa, Jeremića i Obradovića, koji se trude da od nje naprave predstavnika Srba sa Kosova i Metohije, iako nju i njenu destruktivnu politiku ne podržava nijedan Srbin sa Kosova i Metohije” stoji u saopštenju.

Iz Srpske liste dodaju da “ona može da predstavlja samo sebe, eventualno svoju porodicu ili stanare svoje zgrade na Savskom vencu u Beogradu, pošto na Kosovo i Metohiju dolazi isključivo turistički”.

“Napadi albanskih političara i Rade Trajković prema Srpskoj listi nam potvrđuju da će ova kampanja biti prljava sa ciljem blaćenja svega srpskog što nije spremno da pogne glavu pred onima koji žele Kosmet bez Srba” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još