Polemika Rade Trajković i novinarke TV Most

Rada Trajković iz nevladine organizacije Evropski pokret Srba Kosova i Metohije, koja je danas prisustvovala konferenciji Saveza za Srbiju u Beogradu, polemisala je sa novinarkom televizije Most.

Upitana kako to da je danas branilac lika i dela Olivera Ivanovića, a bila je jedan od njegovih najvećih protivnika i sa njim razmenjivala teške reči, Trajkovićeva je najpre želela da zna iz kog medija “stiže pitanje”.

“Ja se izvinjavam, odakle dolazite, sa kog medija?”, upitala je Trajković i na odgovor da je novinarka sa televizije Most konstatovala da “pitanje odgovara mediju odakle dolazi”.

“Ta televizija ima najmanje prava i morala da danas postavlja takvo pitanje s obzirom da ste bili glavni nosioci spota u kojem je Oliver Ivanović bio meta. Ne želim da govorim o prošlosti nego o nečemu što je realnost, a realnost je da vi svakako treba krivično da odgovarate zato što ste emitovali spot”, rekla je ona.

Ona je dodala da “oni znaju kakvu su kampanju vodili i da nemaju prava nikom da postavljaju pitanja” “Mi se nismo ubijali. Da li smo se slagali, to je naša stvar, ali Oliver i ja nismo pucali jedno u drugo i nismo podstrekivali na zločin”, rekla je Trajković.

Izvor: Tanjug

Comments

Pročitaj još