Raspored bogosluženja na Badnji dan i Božić u hramovima Sv. Dimitrija i Sv. Save

Prema rasporedu bogosluženja u hramu Sv. Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici u nedelju  na Badnji dan liturgija će biti služena od 8h. Večernje sa osvećenjem i paljenjem badnjaka služiće vladika rasko – prizrenski i kosovsko-metohijski Teodosije od 16h .

Na Božić 7.januara jutarnja liturgija će se služiti u 6h a drugog i trećeg dana Božića u 8h, rekao je za program Radio Kosovske Mitrovice protojerej Staniša Arsić.

Prema rečima jereja Nenada Stojanovića, u hramu Svetog Save u južnom delu grada  na Badnji dan liturgija će biti služena u 8h a odmah po njenom završetku, biće organizovano paljenje badnjaka. Na Božić kao i drugog i trećeg dana praznika,  liturgija će počinjati u 8h.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."