Povodom Mitrovdana Spirić uručio poklone korisnicima Narodne kuhinje

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je danas povodom gradske slave Mitrovdana, uručio poklon pakete u hrani korisnicima narodne kuhinje u Kosovskoj Mitrovici.

Tom prilikom je istakao da opština godišnje izdvaja oko 3,5  miliona dinara za rad narodne kuhinje, i da 50 korisnika dobija jednodnevni topli obrok koji se pripremaju u studentskoj menzi.

“Lica u stanju socijane potrebe su naš prioritet. U narednom period potrudićemo se da se ovaj ambijent u Narodnoj kuhinji  poboljša I da obezbedimo nov inventar” rekao je Spirić.

Snežana Kostić je korisnik socijalne pomoći i narodne kuhinje od njenog osnivanja. Ovom prilikom se zahvalila svima koji vode računa o socijalno ugroženim licima.

“Hrana je veoma dobra. Od početka koristim kuhinju. Sve je lepo I nema mana. Uz svaki obrok dobijamo meso i voće” rekla je Kostić.

U ime korisnika socijalne pomoći reči zahvalnosti je uputio i direktor Centra za Socijalni rad  Dejan Đinović.

Narodna kuhinja postoji oko deset godina a finansra se sredstvima iz budžeta Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."