• Početna>
  • Vesti>

Ivančević: Priznanja nas obavezuju da budemo još bolji

Javno preduzeće “Mreža Most” dobilo je, drugu godinu zaredom, najvišu ocenu za kvalitetno poslovanje na teritoriji Republike Srbije.

Javno preduzeće “Mreža Most” dobilo je sertifikat kojim se potvrdjuje da je ovaj poslovni subjekat u grupi preduzeća sa najboljom bonitetnom ocenom na teritoriji Srbije.

Direktor Sladjana Ivančević kaže za Radio Kosovsku Mitrovicu da ovo priznanje znači da je JP “Mreža Most” preduzeće kojem se veruje i sa kojim svi žele da saradjuju.

To je ocena  stabilnosti i dobru dobit preduzeća i  kada je tako poyitivna, to nas našim  poslovnim prijateljima preporučuje kao  ozbiljne i stabilne saradnike.

„Svako priznanje znači, ali više cenim priznanja koja svakodnevno dobijamo od naših gledalaca, slušalaca, kolega. Ovo je timska nagrada, koju smo svi zajedno zaslužili. Naravno da nas to onda obavezuje da moramo da budemo još bolji“ rekla je Ivančević.

Govoreći o unapređenju poslovanja kroz poboljšanje kvaliteta  programskih sadržaja i tehničkih okolnost, Ivančević podseća da se značajan iskorak napravio kada je JP Mreža Most otvorilo studio u Beogradu, odakle se odnedavno emituje centralna informativna emisija „Dan“.

Zasad u realizaciji ovog programa učestvuju TV Most i RTV Puls uz manju podršku televizijske produkcije u Gračanici, a postoje naznake da od početka sledeće godine u tu priču uđe i Radio Kosovska Mitrovica.

„Pored toga, prioritet u narednom periodu je da se malo tehnički bolje opremimo i da se malo podmladimo. Svaki kolektiv čine pre svega ljudi. Mi možemo da imamo opremu, ali ako nema nikog ko će to da nasledi, da nastavi da informiše građane, onda je sve uzalud“ kaže Ivančević.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

 

Comments

Pročitaj još