Đurić drži konferenciju za novinare u Beogradu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić održaće danas u Beogradu konferenciju za medije.

Konferencija će biti održana u  Pres-sali Vlade Republike Srbije u 13 sati, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."