• Početna>
  • Vesti>

Igor Simić DSS-u: Oni koji su napravili politički imidž od spavanja i danas bi da dremaju i zamrzavaju konflikte

“Apsurd je da o diktaturi u Srbiji govori neko ko u direktnom televizijskom prenosu političkim neistomišljenicima preti vešanjem i psuje im članove porodice. Apsurd je i da o Kosovu i Metohiji govori neko ko je na čelu stranke čiji je bilans bavljenja politikom samoproglašena nezavisnost naše južne pokrajine, oslobađanje terorista i zločinaca iz zatvora i odlazak Crne Gore iz zajednice sa Srbijom” kaže se u reakciji potpredsednika Srpske liste Igora Simića povodom izjave predsednika  Demokratske stranke Srbije  Miloša Jovanovića na zrenjaninskoj televiziji da “idemo ubrzanim putem ka autoritarnom, da ne kažem dikatorskim režimu”.

Jovanović  je za zrenjaninsku KTV rekao  da je predsednik Aleksandar Vučić od ” Zapada dobio podršku da se završi posao – a taj posao se zove Kosovo i Metohija”.

Potpredsednik Srpske Igor Simić kaže da sve što su Jovanović i njegove partijske kolege čuvali nije sačuvano, te da ” koliko je kružok oko Jovanovića kredibilan potvrđuje i to što se među stotinu punoletnih građana Srbije jedva nađe jedan koji podržava takvu politiku. Oni koji su napravili politički imidž od spavanja i danas bi da dremaju, zamrzavaju konflikte i čekaju da im rešenje padne s neba, iako nas je njihovo nedelovanje skupo koštalo kao naciju i državu. Neka oni samo spavaju” navodi Simić u saopštenju.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još