• Početna>
  • Vesti>

Đurić:Jeremić i njegovi saveznici Đilas i Obradović ne mare za KiM

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić ocenio je da je”Vuk Jeremić svoj osećaj za finese međunarodne politike pokazao kada je na njegov zahtev Međunarodni sud pravde potvrdio legalnost jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, a danas za nastavak svog štetočinskog delovanja dobija debele devizne honorare iz inostranstva”.

“Jeremić je javnosti, pre svega, dužan objašnjenje zašto je dobio dvesta hiljada evra od ambasade Katara u Berlinu, a ne daje ga zato što je uhvaćen u nedelu i zato što nije moguće dati nikakvo objašnjenje osim da ih je dobio za svoje političke usluge, a to nisu usluge Srbiji” naveo je Đurić u pisanom saopštenju.

Jeremić i njegovi saveznici Đilas i Obradović ne mare za Kosovo i Metohiju. Njihova jedina želja i cilj je da iz najsebičnijih interesa, veštačkim izazivanjem kriza, sruše demokratski izabranu vlasti u Srbiji i spreče postizanje bilo kakvog dogovora o našoj južnoj pokrajini, koji bi makar delimično zadovoljio srpske državne i nacionalne interese.

Podsećam i njega i njegove saveznike da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka imaju pet puta veću podršku građana nego svi oni zajedno, i da u Srbiji mogu da na vlast dođu samo ako im građani to dozvole, a to se nikada neće desiti jer oni su simbol neodgovorne, antidržavne i lopovske vladavine, ističe Đurić.

 

Izvor Saopštenje

 

Comments

Pročitaj još