• Početna>
  • Vesti>

Srpska: Oliver Ivanović dobiće ulicu na predlog odborničke grupe Srpske liste

Oliver Ivanović i svi nevino stradali građani naše opštine dobiće u severnoj Kosovskoj Mitrovicu ulicu na predlog odborničke grupe Srpske liste u Skupštini opštine Severna Mitrovicam , saopštila je danas Srpska lista.

“Zbog pokušaja da se jučerašnja sednica i odluke Skupštine politizuju i lažno predstave građanima dužnost nam je da reagujemo u odbrani istine.

Na jučerašnjoj redovnoj sednici Skupština ni na koji način nije odbila predlog za imenovanje ulice tragično nastradalom Oliveru Ivanoviću jer se o tome nije ni raspravljalo.
Dodajemo, da je taj predlog i dalje u proceduri zajedno sa još nekoliko predloga drugih odbornika u čast tragično nastradalih građana naše opštine. I ova tema će biti tačka na narednoj sednici skupštine” navode iz Srpske.

Odbornici SO Severna Mitrovica na jučerašnjoj sednici su između ostalog raspravljali o izveštaju komisije o peticiji koju je podnela GI SDP – Oliver Ivanović o imenovanju ulice.
Analizom peticije utvrđeno je da se među potpisnicima nalaze nepotpuni podaci, pa čak ime preminule osobe, kao i veliki broj sumnjivih i duplih potpisa. Zbog svega navedenog Skupština je morala da odbije ovakvu peticiju jer je utvrđeno previše nepravilnosti, ali ponavljamo, nije odbila predlog za imenovanje ulice Oliveru Ivanoviću i ostalim tragično stradalim građanima naše opštine.

Ovo je potpuna informacija i svi prisutni su se mogli uveriti u ove podatke, a sednicu su prisutvovali i predstavnici medija, međunarodnih misija OEBS, UNMIK, Kfor, kao i nevladinih organizacija.

 

Radio Kosovska Mitrovica prati sve sednice Skupštine opštine, a tako je bilo i juče.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još