Đurić i Udovičić danas u Kosovskoj Mitrovici uručuju ugovore o stipendiranju studentima

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uručiće danas u Kosovskoj Mitrovici ugovore o stipendiranju i nagrade stipendistima Fonda za mlade talente – studentima Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Svečanom uručenju ugovora koje će biti obavljeno sutra u Svečanoj sali Rektorata sa početkom u 12 časova  prisustvovaće i ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.

U 13 sati Đurić će u Osnovnoj školi “Branko Radičević” u Kosovskoj Mitrovici, prisustvovati uručivanju donacije Ministarstva omladine i sporta koja se sastoji od opreme za fiskulturne sale za četiri osnovne škole na Kosovui Metohiji.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."