• Početna>
  • Vesti>

Svršeni osnovci škole “Vuk Karadžić” proslavljaju matursko veče

Mali maturanti O.Š „Vuk Karadžić“ iz Zvečana  svečanom proslavom, večeras obeležavaju tradicionalno matursko veče.

Njih 69 prodefilovalo je  Zvečanom sa direktoricom Slađanom Fićović i razrednim starešinama Anđelijom Milović, Petrom Cvetnićem i Nemanjom Miloševićem .

Spoj mladosti, lepote i ljubavi na jednom mestu, ponosno se predstavilo okupljenim prijateljima, rodbini, i ostalim Zvečancima koji su došli da im pruže podršku.

Direktorica škole Slađana Fićović kaže da kao da je juče bilo kada su krenuli u prvi razred sa bukvarom, zbunjeni i uplašeni .

„A evo večeras ih gledamo kako su svi lepi, doterani , zreli sa jasno izgrađenim svojim stavovima. Ovde smo da proslavimo dolazak novog poglavlja u njiovim životima, koje istina neće biti tako bezbrižno kao što je ovo koje odmiče, jer naši maturanti idu ka većem stepeniku, srećni što su se družili, učili zajedno i savladali znanja koja će im biit potrebna za dalje učenje“  rekla je Fićović,  poželevši im sve najbolje na putu koji budu odabrali.

„Želim im najpre zdravlje, jer to je najbitnije, d abudu srečni razdragani, da upiđu željene škole i fakultet,a pre svega želim da budu dobri ljudi, i nadam se da će tako biti“  čestitka je direktorke škole.

Pogledajte galeriju slika. 

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još