• Početna>
  • Vesti>

Ekipa DZ “Donja Gušterica” u završnici turnira “Igrajmo za 16″

     Ekipa Doma zdravlja „Donja Gušrerica“ postigla je veliki uspeh plasiravši se u četvrtfinale memorijalnog turnira RTS-a „Igrajmo za 16“. Sutra se za treće mesto bore protiv ekipe RTS-a.

Podršku na današnjim utakmicama pružio im je i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.Ekipa Doma zdravlja „Donja Gušterica“ je kao pobednik grupe „Gradovi“ predstavljala grad Niš i Kosovo i Metohiju. U današnjim baražnim utakmicama, najpre su savladali prošlogodišnje osvajače turnira, dok su u borbi za finale izgubili od ekipe „Vodovod“.

Sutra od 16 časova u SC Voždovac igraće za treće mesto na turniru, a protivnikće im biti ekipa RTS-a.Kapiten ekipe, dr Saša Mladenović kaže da je više nego zadovoljan postignutim rezultatom.

„Ovo je ogroman uspeh za Kosovo, za opštinu Gračanica i Dom zdravlja koji predstavljamo. Na turniru je učestvovalo 350 ekipa, a mi smo među četiri najbolje. Uspeli smo zahvaljujući podršci koju smo imali. Zahvaljujemo se svimakoji su verovali u nas, direkotru Doma zdravlja Zoranu Mitroviću, a posebno predsedniku Srđanu Popoviću koji nas je podržao i lično bodrio na današnjim utakmicama. Smatram da smo opštnu Gračanica i celo Kosovo predstavili na najbolji mogući način“, kazao je Mladenović.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao je ekipi Doma zdravlja „Donja Gušterica“ na velikom uspehu i zahvalio se na uspešnom predstavljanju naše opštine.

Posle više od dva i po meseca igre, brojnih odigranih kvalifikacionih utakmica, a pre svega međusobnog druženja zaposlenih i brojnih prijatelja RTS-a, Memorijal 2018. stigao je do same završnice.

Osim turnira u malom fudbalu, održavaju se i turniri u košarci, stonom tenisu, kuglanju. U nedelju, 15. aprila, od 15 časova i 30 minuta u SC Voždovac na Banjici sledi superfinale takmičenja na kome će se još jednom okupiti predstavnici svih sportova.

Izvor: TV Most, Opština Gračanica

Comments

Pročitaj još