• Početna>
  • Vesti>

Održana Novogodišnja priredba mališana PU “Lane” Zvečan

Stotinak mališana iz PU “Lane” u Zvečanu večeras je briljiralo na sceni Doma kulture izvodeći program Novogodišnje priredbe.

Najmlađi su plesali, pevali, glumili, i predstavili publici koja je do poslednjeg mesta napunila salu, kulturno umetnički program prepun kreativnosti. Blistale su devojčice u belim haljinicama, i dečaci u prikladnim odelima. Da bi sve bilo uspešno i na samoj sceni, pobrinule su se vaspitačice ove ustanove koje su vredno i požrtvovano radile sa decom i pripremale jedan ovako sadržajan program.

Direktorica PU “Lane” Zorica Keljanović, koju su najavili mališani u ulozi voditelja,  poželela je obraćajući se prisutnima da naredne dane provedu sa onima zbog kojih je “naše postojanje na ovom svetu smislenije, ispunjenije i lepše. Učinite svaki trenutak proveden sa vašim detetom posebnim,Neka i dete pamti. Tako će svoj deci život doneti sigurnost, smirenost, ljubav i brže suošavanje sa raznim preprekama i iskušenjima”.

Ona se posebno zahvalila deci na uloženom trudu , kreativnosti i mašti, koja je dočarala magiju novogodišnjih praznika, ali i svima koji su pomogli u realizaciji novogodišnje priredbe.

Pogledajte delić atmosfere:

Comments

Pročitaj još