Ivanović: Ponovo kamenovanje ambulante u Suvom Dolu etnički motivisano

Direktor kliničko –bolničkog Centra kosovska Mitrovica Dr. Milan Ivanović obavestio nas je danas u popodnevnim časovima o još jednom incident u naselju Suvi Do.

“U toku noći kamenovana je ambulanta u prigradskom naselju Suvi Do. To je za poslednjih deset dana , već drugo kamenovanje iste ambulante u kojoj se pregledaju srpski pacijenti i očigledno da je reč o etnički motivisanom incidentu i pokušaju da se Srbima oteža život i mogućnost lečenja i da se tako u krajnjem slučaju izazove iseljavanje Srba iz ovog multietničkog mesta“, rekao je Dr.Ivanović.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."