Goran Rakić: Izbori pokazatelj da narod veruje svojoj državi, vladi i predsedniku

Goran Rakić se u obraćanju medijima u centru Kosovske Mitrovice zahvalio svim građanima i rekao da su izbori jasan pokazatelj koliko narod na Kosovu i Metohiji veruje svojoj državi, svojoj vladi i predsedniku Aleksandru Vučiću.

“Ovo je takođe još jedan pokazatelj koliko narod na Kosovu i Metohiji ceni rad, zalaganje naše države za naš opstanak, i bolji život na prostoru Kosova i Metohije, i koliko ne veruje prodavcima magle, manipulatorima i onima kojima je lični ineters ispred svega. Ono što me posebno raduje to je da nismo pobedili samo u Kosovskoj Mitrovici, već je Srpska lista odnela pobedu u svim opštinama sa srpskom većinom, i to je ono što me posebno raduje. Srpski narod je uvek bio ut svoju državu i država Srbija je uvek bila uz svoj narod, tako je bilo i tako će ostati, rekao je Rakić.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."