Od ponedeljka polasci svih autoprevoznika isključivo sa nove autobuske stanice

Obaveštavaju se građani koji putuju iz Kosovske Mitrovice, da će od ponedeljka 9.oktobra, svi međugradski i lokalni autoprevoznici polaziti sa nove gradske autobuske stanice, koja se nalazi u krugu bivšeg “vojnog remonta”.

Stanica osim što je polazno mesto, ujedno je i jedino odakle možete krenuti iz Kosovske Mitrovice, što podrazumeva da prevoznici neće stajati na usputnim stanicama u gradu, odakle su ranije polazili.

 

 

 

Foto: Kontakt plus

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."