Đurić: Moramo da ulažemo u zdravstvene centre na Kosovu i Metohiji

 

Obilaskom zdravstvenog centra u Pasjanu, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju poručio je da se mora više ulagati u zdravstvo na Kosmetu.
„U razgovoru sa dr Perićem dobio sam informacije da je u toku ove godine urađeno oko 70.000 laboratorijskih analiza u ovom zdravstvenom centru, da je natalitet u ovom području u porastu, pa stoga moramo i više da ulažemo u zdravstvo na Kosovu i Metohiji“, poručio je Đurić.

Nakon obilaska zdravstvenog centra, direktor Đurić je obišao i OŠ u Budrigi, gde su ga dočekali mališani i direktor ove obrazovne institucije.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."